Hypotheken en verzekeringen voor (recreatie-) woningen

Schadeverzekeringen Particulieren

Vraagt u zich altijd goed af wat u wilt verzekeren. Life & Leisure Finance geeft u  onafhankelijk advies op het gebied van de volgende verzekeringen:

Inboedelverzekering

Voor al uw spullen in uw woning bij diefstal of schade door brand, blikseminslag of een explosie. Verzekerd zijn de spullen van uzelf en van uw kinderen. Ook als deze studeren en op kamers wonen. Gelukkig kunt u de financiële gevolgen prima verzekeren met een inboedel.

Opstalverzekering

Uw eigen woning of recreatiewoning wilt u graag verzekerd hebben. Vaak wil ook de bank waar u uw hypotheek heeft lopen dat uw woning verzekerd is.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u een kostbare verzameling van bijvoorbeeld antiek? Vaak is dan de inboedelverzekering niet toereikend voor het afdekken van de financiële risico’s bij schade of verlies. Het is dan prettig te bedenken dat u dit verzekerd heeft.

Aansprakelijkheidsverzekering

Bij een aansprakelijkheidsverzekering moet u denken aan schade veroorzaakt door uw kinderen als zij bijvoorbeeld een bal door een ruit schieten of schade die uzelf veroorzaakt bij een ander. De financiële gevolgen van deze schades zijn gedekt via de aansprakelijkheidsverzekering.

Autoverzekering

U wilt goed verzekerd de weg op met een autoverzekering die gemak en kwaliteit biedt. Een WA-verzekering is verplicht. Afhankelijk van de waarde en leeftijd van uw auto kan het verstandig zijn om deze verzekering uit te breiden, zodat u ook verzekerd bent voor diefstal of de schade aan uw auto bij een aanrijding. U kunt ook bij ons terecht voor uw motorverzekering, ongevalleninzittenden- of de schadeinzittendenverzekering.

Reis-/Annuleringsverzekering

U hoopt natuurlijk dat u lekker geniet van uw vakantie. Gaat er toch iets niet goed, dan heeft u in ieder geval de rust dat de financiële gevolgen beperkt blijven.    

Rechtsbijstandsverzekering

Een aannemer komt zijn beloften niet na. U krijgt ontslag of u bent opgezadeld met een product dat niet deugt. Meningsverschillen en conflicten kunnen flink uit de hand lopen. Juridisch advies of bijstand is echter erg duur. De rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

Wij zijn u graag van dienst!

Ontwerp & realisatie: Nilsson Privacyverklaring